Labels

Tuesday, June 26, 2012

modelling dan cik fa??



semalam fa join photoshoot new collection ASYLLA COLLECTION...haha...just jadi model bidan terjun... model plus size ja...sebab cik fa nih kan gemukss...lemak disana sini....nih first time cik fa jadi model.. memang tak pernah pun..so dah first time...kekok la sesangat ok..posing mesti la tak reti...pose keras macam si tanggang jadi batu dah tau...tugu negara pun elok lagi pose dari cik fa...




yes..terserlah gigi kuningku...




korang rasa eyebrow nih cukur tak????? hahaha...
ya...tak cukur ok...rasa suka sangat dengan hasil lukisan eye brow dari MUA...



nak ka tengok picture cik fa jadi model????malu la...tak paah la kot kan...heheh....nak jugak???













kan dah kata....tugu negara lagi elok kan pose dari cik fa....


sorry semua picture di atas blur sebab guna hp sahaja..mahu SAMSUNG NOTE please...

4 comments:

huNNy said...

suke sgt bce blog akak.bdw,jd model bju tu ke,nice r,blh ddapati d jitra x,hehe

cik.fa.ismail said...

Tq dear sudi bce blok fa...bju tu boleh beli online dear

Pink Lavender said...

follow here
jom follow makneng

cun ler tuh jd model

Wawa Tasliman said...

cantik nya make up.. suka tengok baju hijau tu.. :)