Labels

Saturday, June 16, 2012

jerebu di Kedah?


today wedding membe lama cik fa....roomate cik fa masa matrikulasi dulu-dulu tu.....heheh...amboi...dulu-dulu tu macam lama sangat kan...ehemmm...tak la lama..dalam lima tahun lepas...Ya Alllah cepatnya masa berlalu.. semua dah nak tamatkan zaman single mingle huha huha nih....dan ada ramai gak yang dah bergelar puan... rasa macam kitaorang nik kecik lagi..tapi alamak dah menjadi dan bakal menjadi isteri orang dan kalau ada rezeki akan jadi mama orang pulak..insyallah...


wani..........sorry aku copy dari facebook...hehe...gambar yang ambil pakai handphone aku tak clear...geramnya....adoi...kalau pakai samsung note nih mesti lawa gambar tadi...hukk... anyone yang nak hadiahkan cik fa note?? (sambil tengah buat muka seposen)


then lepas kenyan makan nasi kenduri tu dengan panas terik tu...plan nak singgah tutti frutti baru buka dekat jitra tu...tapi sebab kenyang then cik fa dengan bff balik rumah dulu..bff?? sapa bff cik fa?? baca sampai bawah dulu..baru korang tau nanti.....jangan risau la..bukan retis...saya tak layak kawan dengan retis-retis nih...retis pun tak pandang kot nak kawan dengan cik fa kan...sempat la bff cik fa tu tido seround.. adus... lepas dia bangun baru kitaorang pegi tutti frutti...






nak hambik kau..muka besar-besar sambil cover gigi ya....nih la bff cik fa and bakal bride to be jugak and dia jugak pengapit cik fa nanti...heheh...kitaorang nih kawan sejak sekolah menengah dulu sampai la sekarang....dia la semangat sangat nak makan tutti frutti...btw...tq ya belanja cik fa tutti frutti tadi...=)



di mana tutti frutti dekat jitra??




tadaaaaaa...alamak...blur...nih salah handphone cikai cameranya dah tak clear tambah pulak cermin kereta berhabuk seinchi...ya allah..kotornya keretaku...harus pergi cuci secepat mungkin nih..kritikal betul...kedah tak jerebu pun dah macam jerebu nih..


2 comments:

heart mouth & mind said...

eh fa..bila wani kawen ni..

cik.fa.ismail said...

wani kahwin mnggu lps..=)