Labels

Monday, June 18, 2012

I AM BRIDE TO BE....



kalau korang perasan cik fa dah tukar a little bit dekat blog nih...cik fa tukar header and letak logo di atas dekat side bar...cik fa akan transform this blog menjadi blog BRIDE TO BE...sebab takut kalau buat blog baru untuk blog B2B nanti blog nih terabai pulak..so decided nak campur...but korang boleh klik la label untuk pilih mana korang nak baca ye..=)


bride to be yang lain..kalau nak cik fa letak your link dekat sidebar blog cik fa pun boleh...just tinggalkan link korang dekat bawah....and korang pun boleh la link kan blog cik fa ye... muahhxxxxx...

7 comments:

Renee Meow said...

salam hye sweetie cikfa...got ur msg, jom exchange link.. congratz on ur engagement..! ur engagement baju+makeup+tudung+pelamin+hantaran sumer sgt gorgeous..! :) anyways gudluck on ur preps..

*Renee Meow*
pengantin basi ;p haha

cik.fa.ismail said...

renee: tq syg sudi follow kita..terhru org famous amos nih gka blog kite...=)

Renee Meow said...

huish mane de famous..kite biase2 je, ramai lagi famous.. ;p anyways welcome..keep on sharing ur wed preps.. ;)

cik.fa.ismail said...

renee: tq renee..=)

mr&ms bOZhiCkA said...

My blog bojailuvicka.blogspot.com jgn lupa ya blogwalking..heee..

fatehamohamed said...

salam n gud morning cik fa..hee..sudi3 la singgah blog kt juga..kt bru sgtttttt berblog ni..esaited sbb tgk blog b2b yg lain punye preparation..heee..

ni link kt ye:)

http://fatehamohamed.blogspot.com/

anariffin said...

salam cik fa..
folo blog kamu..
nak jenguk blog kite..meh ler..hehe
http://lurveumoreandmore.blogspot.com/