Labels

Tuesday, June 12, 2012

cik fa clash dengan si dia




yes...cik fa sudah putus dengan mr bola sejak 12 may lepas lagi.... kitaorang dah pikir semasak mungkin tak nak dah couple....sebab usia semakin meningkat tua...(wow..ayat tak bleh bla betul) ...masa depan perlu dipikirkan..tak ada guna couple lama-lama kan...so kitaorang ambil keputusan nak clash as couple dan nak ikat tali pertunangan (tapi masa 12 may ritu tak nampak plak mr bola bawak tali nak ikat cik fa..hahahah) pada 12 may lepas....jangan risau....jodoh kami masih panjang...amin...hopefully berkekalan hingga akhir hayat...sekarang korang pegi belek kalender....today dah 12 jun tau....ya allah dah sebulan kami clash dan bertukar status in relationship kepada engaged...cepat betul masa berlalu...ok..nih lagi mencemaskan cik fa sebab nih macam reminder tinggal beberapa bulan ja lagi dah nak tukar status kepada isteri orang (fuhhhhh...kalau dulu cakap macam nih mesti rasa ewwwwwww....tapi sekarang tidak lagi sebab saya sudah tua)..

experience bertunang selama sebulan nih...banyak jugak la dugaan...selalu gado...patut la orang tua-tua dah pesan jangan tunang lama-lama.....dugaan bertunang ni nak tengok sejauh mana kita dapat harungi....hopefully cik fa and mr fiance dapat lalui semua dugaan ni hingga ke jinjang pelamin...dan jodoh kami berkekalan hingga akhir hayat..amin....


5 comments:

nik muhamad iqbal said...

mr fiance : amin..

Sunna Jo. said...

amin....moga kekal hingga ke akhirnya.....;-)

cik.fa.ismail said...

mr fiance: amin =)


sunna: amin..tq dear

Cik Zara Hannan said...

nak btunang jugak. :D

wann sury said...

hi..saje singgah bace blog cik fa..cantik la..tahniah atas pertunangan..mase ni tak thu la dah naik pelamin belum..

http://www.wannsury.com/search/label/PREMIUM%20BEAUTIFUL