Labels

Friday, June 8, 2012

cik fa bertunang untuk kali ke-2?????







Allhamdulillah..selesai majlis pertunangan isnin lepas....syukur...ehhhhhhhh...kejap-kejap...jangan mudah tertipu dengan tajuk entry and ayat nak naikkan traffic blog semata-mata...haha...tak akan la cik fa nak bertunang lagi...cukup la hanya sekali...moga jodoh pertunangan cik fa dengan mr fiance sampai ke jinjang pelamin dan akan sampai ke akhir hayat.....eh..no no no....jari bersarung cincin di atas not mine la...putih melepak tu mesti la bukan cik fa...cik fa kan hitam si tampuk manggis gitu...(aww...cakap pasal manggis sedap gak malam-malam nih makan manggis kan)













ini la rupa pemilik jari berbaju turqoise di atas....mesti korang kenal kan...wajahnya selalu bermaharajalela dalam blog cik fa dulu...siap dekat side bar blog pun ada...sila refer kalau anda masih tidak kenal...abaikan perempuan yang berbaju electric blue yang dah macam orang mengandung tu...fakta sebenar perempuan berbaju electric blue tu hanya mengandungkan lemak degil yang masih berdegil mahu menetap dalam badan..




(nim halalkan gambar yang aku curi dari fb kamu tau)

inilah wajah pasangan yang diikat dengan pertunangan tempoh hari..hehe...sepadan gitu.... amin...moga jodoh mereka berpanjangan hingga akhir hayat....



opsssssssss....terlekat jugak gambar pasangan tunang yang dah basi nih...hehe...anyway tq mr fiance sanggup temankan cik fa ke kelantan pergi engagement ex roomate tu...and tq sebab bawak cik fa jalan-jalan dekat kelantan...heh....and nanti gtau ur mama aka my MIL tq temankan jugak eh.. and sedap makanan dekat kelantan..i loike...=)




4 comments:

Bazilah (^0^) said...

waaaa pegi kelantan? bestnyee.hubby sy org kelantan, tp dah 3 bulan ktorg x balik kelantan, rindunyeeee nasi kerabu sana hehe

cik.fa.ismail said...

a'a..best2....tp hri tu xsmpt plak pekena nasi kerabu

hanim said...

hehe..baru upload ckit je gmbar...xsempt~~~ -___-'

cik.fa.ismail said...

upload byk2 nnti..mau tgk