Labels

Monday, May 21, 2012

yeahhhhh..sudah boleh bergaya ala si KIM

masih ingat kah dikau dengan entry kim kardashian ini ---> ENTRY.. owh..masa tu sangat la kempunan mahukan power shoulder blazer.....finally....sudah beli blazer walaupun bukan power shoulder blazer..asalkan namanya blazer...walahhhhhhhh...i loike...wishlist sudah dapat..yippeeeeee..


hari tu masa kuar dengan mr bola...opss....cam tak best ja panggil mr bola kan sebab sudah bertukar status nih...okey so kita tukar kepada mr fiance la...lebih manis gitu..ye tak? then keluar masuk ZARA beberapa kali..okey...masa tu hunting for orange blazer...yeah...ada yang cik fa gila kentang suka..butttttttt..tettttttt...muat-muat okey..so macam takut gemuk...then letak balik...so pergi BERSHKA...tak lawa...then g TOP SHOP....tak ada...then masuk segala kedai dekat mid valley...pastu try masuk b.y.s.i. tak pernah beli lagi baju dekat sini...and full stop terpandang satu blazer ala vintage gitu color electric blue...mr fiance dah gila kentang dah berkenan...so macam nak sedap hati lagi...jalan lagi satu mid valley...okey...dah buat keputusan.. cik fa pilih b.y.s.i... blazer orange terpaksa dilupakan...welcome electric blue vintage blazer...








cik fa pakai dengan long singlet dari LIL QARMAA.... suka sangat dengan long singlet tu sebab material cotton best bangat....and labuh sampai ke peha....ala..RM20 ja sehelai....murah kan... oit ...sempat promote pulak kan..hehe...paling cik fa suka dengan blazer tu adalah design lining dia... mr fiance suka this blazer sebab design lining dia..cun woooooooo...



and cik fa suka sales girl dekat b.y.s.i mid valley..blazer cik fa tu last piece dekat kedai...masa nak bayar..sales girl tu cakap...nih last piece..so jahitan macam dah terbuka sikit and siap bagi diskaun..wow...u so jujur ok...bagus pekerja macam nih..tak semua salesgirl akan bagitau kan.. love b.y.s.i mid valley..service bagus..nanti cik fa akan selalu shopping di sana ya...=)



Link

No comments: