Labels

Monday, May 21, 2012

si mata lalat

okey..tiba-tiba rajin nak update blog..ok..bila rajin nak update..baik terus tekan new post...kalau datang mood malas...blog pun kosong tanpa penghuni....korang suka pakai sunglass tak?cik fa susah sangat nak pilih sunglasses yang sesuai dengan cik fa...but finally cik fa dah dapat sunglasses yang gila kentang cik fa suka....(ianya bukan sunglass baru ya....last year punya bday present from mr fiance masa tu masih lagi mr boyfie)...sebelum itu korang perlu kenal bentuk muka dulu eh....





best sapa bentuk muka dia bujur sebab senan nak cari sunglasses...semua design sunglasses korang boleh pakai asalkan tak besar sangat dari muka korang ya....paling cantik design aviator (ala..design ala-ala ray ban gitu)






bagi yang muka moolat comel nih..korang perlu cari sunglasses yang ada sudut tajam..paling lawa yang segi empat tepat...and pilih color hitam or brown..nih dapat kurangkan nampak muka moolat ya....



bagi yang muka berbentuk hati....korang sesuai cari sunglasses yang bingkai dia nipis atau bersudut tajam...pilih yang berbentuk empat segi atau yang berbentuk cat eyes gitu..



bagi bentuk muka petak macam cik fa...yes.....kita segeng..cik fa muka petak... maklang cik fa cakap muka cik fa macam biskut empat segi...adoi..ok..i tak kisah sebab sekarang i dah demukkkkk...so muka dah chubby...dah tak nampak macam biskut emapt segi okey... so kita yang muka petak macam spongebob nih...cantik pakai sunglasses yang tepinya melengkung sikit.. and kita tak cantik pakai sunglasses aviator okey...nnti nampak sangat muka lebar...


ini lah sunglasses kesayangan....suka bangat dengan sunglasses nih...lagipun bday present kan... mesti la lagi sayang kan...before nih kalau beli sunglasses mesti macam nyesal je sebab tak sesuai...but sekarang tidak lagi...



3 comments:

www.raybanspec.com said...

Memeng cantik can bergaya bila memakai cermin mata tu. :-)

Kaca Mata Boleh Mengakibatkan Kanser

cik.fa.ismail said...

=)

Unknown said...

Ex wife suka pakai cermin mata ni.. sama