Labels

Tuesday, May 22, 2012

cik fa sudah ditemani di bilik

today memerah la otak sambil google mahu cat kaler bilik nanti macam mana..nak kaler apa.. then sampai kedai cat baru la decide...bilik will turn purple color nanti....and cant wait nak decorate sendiri nanti..oh my...perlu discover lagi idea dekat pak cik google nih nak decorate bilik... sekarang nih kedah sungguh la panas.....then settle beli cat...eh before that tq ayah bayarkan cat..eheheh .. then ayah ajak pekena abc dulu..allhamdulillah best pekena abc time panas-panas...



lepas tu ajak ayah masuk kedai ikan depan kedai makan tu...ingat nak isi dengan si comel guppy tu dalam balang kaca yang dah lama dibeli...hehe..so balik terus cuci balang and isi si guppy comel...




then tak tau letak mana..letak ja dekat dressing table...nanti tengah siap nak keluar boleh la ditemani si kecik guppy nih..awww...i loike sangat tengok diorang aktif berenang...


pastu tadi nak solat magrib tengok la air atas dressing table tu..la rupanya balang kaca tu retak.. hukkk..sedih kot..sebab cam comel je letak guppy dalam balang....pastu terus g cari bekas lama..



and now guppy dalam bekas plastik...tak berapa cantik kan...tak apa..nanti cik fa akan g cari juga balang kaca bulat tu..baru la kamu nampak lagi comel...

No comments: