Labels

Monday, May 21, 2012

cik fa berseri-seri pergi HONEYMOON

jangan terpedaya dengan title syok sendiri tu okey...saya masih lagi berstatus tunangan orang.. belum lagi menjadi isteri orang...so mana boleh nak berhoneymoon pulak kan...masih bukan muhrim...haha...cik fa mahu bercakap pasal si hensem awal dengan si cantik scha...





gambar nih cik fa curi dekat fanpage schaawal

nampak berseri-seri kan diorang..tambah scha tu..natural kot tanpa make up...so cantik la scha.. patut la mr fiance suka scha nih eh..haha..but mr fiance: scha dah 100% taken and kamu tu dah 70% taken okeyh...suka tengok pengantin baru g honeymoon dan inai masih merah di jari.. awww...i loike...


teringat lagi terserempak dengan awal nih dekat jalan tar...boleh cik fa tak perasan awal kat sebelah cik fa sampai mr fiance bagitau...ahahah...sekali toleh..hambek kau awal ashaari dekat sebelah...dia dress up sangat simple and terserlah la kehenseman dia..masa tu one week before diorang kahwin kot...dia g pilih brooch and pegang bag BAK...suka la mr fiance tu sebab dia pun tempah baju akad nikah nanti dekat BAK...and baju akad nikah mr fiance dah siap pun... and tak sabar nanti mahu tengok baju kurung putih cik fa pulak untuk akad...minta la muat... sebab rasa macam gain weight nih duduk rumah...

4 comments:

cik LOLA said...

suwet gila schawal. hukhuk. rasee nk tawen jee. :)

cik fa said...

kan....sweet je..hehe..jom2 kawen

ball said...

jom kawen cik fa... heeeeee

cik fa said...

Sbuk je ball nh