Labels

Saturday, April 21, 2012

malam-malam hati mesti hati berbunga..


allhamdulillah finally berjaya transfer picture dari si berry hitamku....Ya Allah dugaan dari siang tadi nak transfer gambar...nak pakai bluetooth tak boleh..tak tau la kenapa...maybe sebab baru format laptop kot..pastu terus dia pening-pening lalat sampai tak boleh nak guna bluetooth...fuhhh...then tercari la pulak wayar cable tu... entah hilang ke mana...nih sekarang baru jumpa terperosok  bawah katil..so nih la sebab musabab cik fa update blog tengah malam time orang semua dah krohhh krohh kan..



nih pulak hidung dah macam air terjun ...pastu bersin dah la kuat..kesian jiran dengar cik fa bising malam-malam buta..tapi cik fa dah telan chlorpheniramine maleate dah..ishhh.....cakap nak saintifik ja noh....lebih mudah difahami ialah ubat selesema..hope esok boleh bangun dengan segar dan sihat...banyak lagi yang perlu disiapkan esok..



last sekali saja nak upload gambar bunga nih...biar hati berbunga-bunga even sebenarnya tengah sedih....=(


No comments: