Labels

Thursday, April 26, 2012

Kim kardashian datang Malaysia????oh my gucci..


tajuk nak gempak saja....eh jangan tertipu ya..kim kardashian tak datang pun sini..saja buat gimik lebih...cik fa just suka sangat tengok dia... her style...her make up...her skin tone...and of course la her body figure....tu kot paling menonjol kalau tengok dia kan...best kot dapat badan curvy macam tu with no spare tyre....nih cik fa...curve badan of course la yilek...nih single mingle badan dah macam tong...kalau beranak macam mana la kan..double tong kot kan....so please jangan nak suruh cik fa beli premium beautiful...i tak mampu nok...mahal kot..2K kan...oh my....tak mampu-tak mampu...tapi kalau ada yang nak sponser...ok jugak..anyone???



i love her sunglass....cantik kot blazer dia...






mint color blazer and skinny jeans....





high waist pants sangat la cik fa suka..but for me nak pakai memang la big NO.. sebab perut macam tingkat klcc...dia ok la..perut flat..cantik kan...





pic creadit: uncle GOOGLE

last but not least power sholder blazer....adoyai...nih la wishlist cik fa..but sampai sekarang tak dapat lagi....yang jual online semua free size...of course la tak muat sebab semua free size.. hukk.. sedih amat....masuk zara..of course la mahal kan...hanya mampu pegang ja dekat zara hari tu..
hanya mampu B.E.R.A.N.G.A.N lagi....

2 comments:

Miera | Hayatz said...

I do love her too! Hee. Btw, did u know dat ade artis Malaysia mirip dye?
Qalisha Ray :')

lovefashion said...

I'm a fan! She's gorgeous! I enjoyed browing your blog! I like the photos!

xx love fashion - www.clozette.co