Labels

Tuesday, April 24, 2012

cik fa bila lagi???





semalam lepas ja reply order customer baru la ada masa nak check mukabuku sendiri.. sekali tengok dekat event tu..mak oiii...banyaknya invitation wedding...tu belum kira yang jemput dekat message mukabuku lagi..bestnya semua ramai orang dah nak mendirikan masjid... terus la terasa gatal jugak nak kahwin...bila la cik fa nak kahwin kan..sekarang nih selalu gak orang tanya cik fa bila lagi nak kawin??adoi...tak tau la nak jawab macam mana...tapi korang doakan cik fa ya...lepas nih boleh la senang jawab soalan cik fa bila lagi...hehehe teringin jugak mau duduk atas pelamin..

1 comment:

nadiahanieym said...

ntah2...kawen jgn lupe jemput... =)