Labels

Tuesday, December 27, 2011

PEMENANG GIVEWAY CONTEST LIL'QARMAA


allhamdulillah..syukur...ada gak masa malam nih nak umumkan pemenang GIVEWAY CONTEST LIL'QARMAA...dengan bantuan random number generator...dapat gak cik fa jumpa pemenang bertuah untuk menang hadiah bertuah dari Lil'Qarmaa...and bila baca semua entry yang join.. wow best-best review korang buat...tersenyum je cik fa baca...and finally terjumpa satu yang memang menambat hati...siap edit gambar buat macam-macam..nampak kesungguhan dia join contest cik fa...tahniah kepada dua pemenang bertuah...yang tak menang jangan sedih tau..maybe rezeki tak korang kali nih..cuba next contest cik fa tau..insyallah cik fa akan cuba buat contest lain nanti...
tq semua yang join....and tahniah pemenang!!!!


PEMENANG RANDOM : baby

PEMENANG REVIEW TERBAIK : nida




pemenang sila email NAMA, ALAMAT, NO FON untuk fa pos hadiah dari Lil'qarmaa kepada anda...sila email ke lil.qarmaa@gmail.com

3 comments:

sya mimie zeme said...

xde rezeki...yg mng tahniah k..

Nida said...

ya Allah...syukur Alhamdulillah. Rasa terharu apabila usaha Kak Nida dihargai. Terima kasih tidak terhingga buat Cik Fa kerana memilih entri akak sebagai best review.

Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima (fuf323@gmail.com).

Tahniah juga buat Baby.

Anonymous said...

Taksempat join :( Sedih2 ;( Buatlah contest lagi~~~~~~ Akan ku tunggu cewahhhh!! :D