Labels

Tuesday, December 6, 2011

cik fa perlukan bantuan segera...HELP ME!!!





mesti korang tertanya-tanya kan ape kebenda la banner bulat dekat side bar cik fa... nih banner contest cik fa join...BEST OF BLOGSHOP CONTEST...so hope korang dapat la support cik fa...
macam mana nak support..korang just click banner bulat kat ats tu ataupun pic header Lil'Qarmaa di bawah nih eh...lepas tu sampai ja ke fanpage organizer sana..
terus klik LIKE dekat bawah picture....






sesiapa ada join contest yang memerlukan VOTE...jom kta exchange...korang just vote cik fa.. dan tingalkan link pada comment entry nih atau pada comment pic dekat LINK SINI... cik fa akan LIKE kamu balik...JANJi...



tq so much dear...hope u all dapat support cik fa..dan cik fa dengan hati terbuka akan support korang..VOTE DI SINI TAU...
yang tak ada join any contest vote pun xpa...anda still boleh vote cik fa... mana tau satu hari nanti korang da join contest...just bgtau cik fa..cik fa akan vote kamu....


tak rugi if kamu vote dah share picture tu dekat mukabuku korang.. sebab?


Vote for them now by following the below instruction and stand to win a pair of gold class ticket or RM100 Cash!

1. LIKE THIS PHOTO!
2. SHARE THIS PHOTO!
3. LIKE OUR MAIN PAGE @ http://www.facebook.com/pages/MORE-LOOK/115791641795955


mana tau tuah anda di situ..bley dapat tiket movie gold class lagi tu atau duit cash....


bantu membantu amalan mulia..=)

3 comments:

qlah said...

done cik fa , hehe . qlah dah tolong share dekat beberapa group blogger ;D

nak masukkan cik fa sekali , tp tak lepas nak add . hihi .

cheqwa said...

dah vote!! ok,cheqwa nak share jap ^_^

cik fa said...

tq smua tolong cik fa...
jasamu dikenang..=)