Labels

Wednesday, November 23, 2011

Y.E.S wajib join tau


ya allah...lamanya tak update kan...about one week lebih kan....ramai yang comment dekat fb.. tinggalkan link blog...tak sempat cik fa terjah lagi...insyallah...ada masa terluang nanti cik fa terjah ye...jangan segan-segan tinggalkan link blog korang tau...




weekend lepas bz degan photoshoot Lil'Qarmaa...allhamdulillah..semua berjalan lancar... my model sporting, photographer yang rajin hari tu..MUA bz dengan thesis pun sempat membantu... tq all...keesokannya dekat kl..apa lagi keluar menyoping la dengan si munchies akak mr bola tu... biasa la musim Y.E.S kan..so rambang mata jugak la..but this time tak terjerumus dengan baju or shoes...but dengan make up and skin care....wow...tak pernah-pernah nih cik fa begini..
selalunya benda-benda tu tak ambil berat pun..






tu 3 items yang dibeli...hand therapy, compact powder and eye roll...




cik fa masuk crabtree tu sebab ingat nak cari present untuk membe cik fa..last-last cik fa yang beli untuk diri sendiri...crabtree ada promotion all item 20%...apa lagi grab trus hand cream... cik fa memang kena pakai hand cream..sebab tangan cik fa kering...tak pernah try lagi this product.. before nih pakai skin food ja...not bad skin food...best...so kita try crabtree pulak..baunya mengiurkan tau..compact powder kena beli sebab compact powder sebelumnya dah nyawa-nyawa ikan...kita try mac pulak...sebab blusher mac best...so try compact powder pulak la...




hari tu berfotogedik dengan mr bola dalam keta..and perasan mata cik fa dah macam panda dah..owhhh...sungguh buruk..panda at least comel gila kot...nih garnier mr bola yang pilih... sebab duta dia lisa surihani...mr bola oiii...lisa tu tak make up pun cantik ok...kalau dia bermata panda pun tetap auchhh..comel gitu....cik fa nih kalau mata panda...confirm orang lari..

No comments: