Labels

Friday, November 25, 2011

terasa nak ada BILIK PENGANTIN boleh?


hacooooooooo!!!!!opss...jauh ye...bersin nih dah start flu dah cik fa...nanti dekat-dekat berjangkit pulak korang....nak kata kena hujan tak pulak..terpercik air hujan pun rasanya tak.. virus menyerang pulak..tapi tadi sihat walafiat ja...abaikan flu...cik fa gagahi juga mengupdate blog...

petang tadi cik fa pergi rumah mak tam cik fa..my cousin kawen esok...so biasa la anak dara nih ekrja mesti buat bunga telur ke hias-hias rumah kan...so cik fa tolong hias bilik pengantin tadi.. simple je...cik fa suka...but lagi simple lagi la cik fa suka..tak suka la yang cadar bertingkat dengan ropol kilat-kilat...this is so not me...






cik fa nak macam tu je...hias dengan fresh petals dengan cadar white..sesuci lebaran gitu......auchhh..so romantik kan...i loike...enough2...anda sudah berangan sampai ke tahap maksima..terlebih sudahhhh..



after balik dari rumah maktam singgap jap dekat KOEWTEAW IMAN....dah nama pun terpampang koewteaw so apa lagi tapau la koewteaw...






nah amek ko list koewteaw....


koewteaw iman nih di antara yang famous la dekat kedah...kalau dah nama famous..mesti la orang ramai gila...sampai susah sangat nak parking...tadi pun nasib ja ada parking..so sesapa datang kedah..jangan lupa pekena koewteaw iman tau..

3 comments:

*wink* said...

dekat ja dgn umh kmi..blh singgah laa kalu cik faa dtg lg

cik fa said...

yaka...la...nnti bley blnja fa nh... adoi rumh tmn pndn ka

*wink* said...

kt pntai johor...