Labels

Friday, October 21, 2011

cik fa sudah berBABY


ya..ya..ya....enough...tak payah start entry cakap kamu dah lama tak update blog la..sorry la.... ..dah basi dah cik fa oiii...memang kamu dah menganak tirikan blog nih sekarang...nak jugak say sorry sebab lama tak update...nih sebab cik fa asyik melayan baby baru cik fa.. tu yang tak menyempat nak buka blog...sorry lambat bagitau cik fa dah ada baby...namanya baby GT... macam super GT kat sepang tu kan...nih gara-gara i loike ROSSI...






nih la baby GT cik fa...





hahah....cik fa berbaby GT nih bukan sebab ROSSI..nih semua sebab geram mr bola ada kekasih baru..nah ambik kau mr bola...i dah siap berbaby..tak payah nak berkasih-kasih...jeles tak mr bola? i tau u jeles kan..sebab tiap hari u minta i belikan baby GT jugak kan...haha..tak mampu ok cik fa nak beli sendiri kalau bukan belas ikhsan orang lain...nih hadiah dari mak lang cik fa sempena konvo dat day...






tengok tu...melekat ja dengan kekasih GSII dia...sampai cik fa depan mata pun tak layan..siap senyum-senyum lagi megadap GSII dia tu...


sebanarnya cik fa dah lama jatuh cinta dekat ipad2....memang hati nih tak nampak pun baby GT...dok nampak ipad2 ja...hari tu pun nak beli ipad2...pastu mr bola la dok mempengaruhi cik fa dengan tab nih...pastu semua kedai kitaorang survey cakap tab lagi bagus dari ipad2 la...last-last terpengaruh...terus beli tab..nak tahu kenapa cik fa suka sangat ipad2?





pic ikhsan google

nih la reason kenapa cik fa mahu beli ipad2...mahu ipad2 white pastu pakaikan dia casing fuschia...cantik kan..melting....pastu ipad2 nampak lagi gorgeous...boleh ka terima reason nih? lantak kau la..tapi nih la sebab cik fa suka ipad2...



tapi sekarang tidak lagi....cik fa dah jatuh cinta dengan tab..best..buat main game...tapi kalau nak online tu tak berapa..baik pakai lappy..lagi puas online..tapi senang la kalau nak bawak g mana-mana..letak dalam handbang ja (untung kan sapa suka handbag besar)....pastu boleh la online dia mana sahaja anda suka....sekarang tengah mencari casing tab fuschia...boleh tak masuk dalam wish list.

No comments: