Labels

Sunday, October 23, 2011

cik fa dah jadi make up artis pulak

semalam baru la ada masa blogwalking blog-blog orang...pastu terstop dekat blog HANIS HAIZI... sapa tak kenal kan bussiness women yang dah meletop...but this entry bukan cik fa nak cerita about hanis...juz terkesima dengan one entry hanis pasal one girl nih yang suka make up...




cik fa pun cari la fb dia..and wow....hasil make up dia bukan biasa...dia siap bley transform just dengan make up untuk jadi anyone..






kim kardashian make up look






taylor swift make up look






angelina jollie







princess jasmine






kim kardashian again...cantik sangat kan






blue girl dalam x-men first class






wow my jack sparrow pun boleh...








all picture kreadit to her FANPAGE :Promise Tamang Phan

nih la rupa wanita yang mempunyai tangan magic tu...cantik kan dia..mula-mula cik fa tak percaya tu semua hasil tangan dia..sebab mesti photoshop kan..pastu bila tengok dekat youtube tutorial make up dia..terus la cik fa kagum dengan dia...cik fa tengok dia nih iras mizz nina...kan-kan...NIH FANPAGE dia PROMISE TAMANG PHAN...klik la tengok hasil tangan ajaib dia..sekarang terus cik fa rasa nak belajar make up...

5 comments:

Laila Majid said...

wow giler la O.o

cik fa said...

laila:giler kan dia...jeles nh sbb dia ada magic hand

aEn+aReaL=Ryan said...

o0o..rsanyer Dia nie Adik Beradik Ngan Michelle Phan..Dorang Suka Makeup2 Nie..

http://www.youtube.com/results?search_query=michelle+phan&aq=0&oq=michell

cik fa said...

owh..michelle phan eh..org ckp tu SIL dia...betul ke

Gadish Lollipop said...

Its super duper awesome!! Especially the way she make up look like Kim Kardashians.