Labels

Monday, October 24, 2011

cik fa baru beli kereta baru...YES


nih la kereta yang cik fa baru beli...

















pic credit : kaki kereta







pic credit : google




how???tergugat tak dengan keganasan kereta cik fa??? confirm korang gelak guling-guling sebab tau cik fa tak mampu..hey...u all tau tak nih my first time cik fa tengok kereta nih..tu pun ada orang post kat fb...cik fa pun apa lagi terus google cari apa la nama keta nih...yahh.. i'm very jakun pasal kereta mahal-mahal okey..kalau myvi ka saga ka...i know la...but this car...hahah.. tak pernah tau okeyh...





nih kereta BUGGATI VEYRON okey...harga dia dalam RM4 million..if kat malaysia cukai la ap la..so dlm belasan juta la...dekat Malaysia ad 3 biji...nih la kot reason kenapa cik fa jakun pasal keta nih...kelajuan dia dalam 408 km/h okey...fuhhhh...dalam sejam sampai kedah la kalau dari kl kn..mr bola beli la satu boleh la kamu datang sini tiap hari...hahahah.....untuk minyak pulak rm10 untuk 1km...hahahahh....so kl ke kedah around 500 km...so minyak RM5K..hahahha.. gila siot...kau mampu??? cik fa tak mampu..tiap kali dari kl ke kedah...duit minyak tu boleh beli beg gucci...hahahah...sanggup lagi cik fa beli beg gucci dari nak isi minyak kereta nih






dah la cik fa kamu tu nak beli MYVI LAGI BEST pun tak mampu ada hati nak beli kereta nih.. pakai ja MYVI KURANG BEST kamu tu....and beli ja Buggati nih dalam mimpi malam nih k...

No comments: