Labels

Tuesday, September 20, 2011

KENAPA SAYA SUKA ANNAS EASKEY

















wahhh..meletoppp gambar tu kan...for sure photographer international...owhhh...ha.. apa?? semua tu hasil photographer malaysia iaitu ANNAS EASKEY..hasilnya gambarnya macam NIGEL BARKER dalam ANTM kan...wow..mati-mati cik fa tak percaya hasil photographer tempatan..sebab kalau tengok gambar yang di ambil oleh photoprapher tempatan nih macam lebih kurang ja..tak da banyak beza pun..nih memang setanding dengan photographer international...cik fa berbangga sangat sebab anak melayu & anak malaysia macam ANNAS nih mampu dan 110% akan mengharumkan nama MALAYSIA di pentas photography dunia....




cik fa suka sangat buka fanpage & blog ANNAS EASKEY sebab hasil gambar yang di ambil & diedit oleh ANNAS nih macam ada magic...setiap hasil yang disiapkan oleh ANNAS nih tak pernah menghampakan...mesti meletopp habis la...gambar dia sangat la unik, fantastik & debommmm la...boleh dikatakan setiap sentuhan annas masa ambil gambar, view & angle yang dipilih memang menampakan keprofesional ANNAS...



cik fa paling suka sentuhan ANNAS untuk wanita hijabi...memang la sangat menonjolkan kecantikan & keayuan wanita berhijab..sedikit sabanyak dapat juga menarik minat wanita di luar sana untuk berhijab.....





ANNAS bukan sahaja dianugerahkan bakat photographer tapi dia sangat la pandai make up... tengok la hasil tangannya make up...setanding make up artis...




oh ANNAS....anda sungguh la berbakat dalam photographer & make up...nih la salah seorang rakyat malaysia yang patut dibangga setanding dengan datuk lee chong wey, datuk nicol ann david dan nama besar yang lain..keep it up ANNAS EASKEY.....!!!



5 comments:

hafiz hafizol said...

wahhh... nak suh dia make up HH la lak pasnie.. warhahaha

Annas Easkey said...

thank u dear!!

fyna said...

fyna pon suka dia...

Mr Lonely said...

walking here with a smile. take care.. have a nice day ~ =D

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

cik fa said...

hafiz ; tula...cik fa pun trgin nk annas make up...


annas: welcome..=)

fyna: yeke..sma la kta..

mr lonley:tq..u too