Labels

Monday, September 5, 2011

cik fa dah lepas satu stage...BERTUNANG!!!

hahahah..tertipu lagi...belum sampai seru cik fa nak bertunang la...hehehe....selagi cik fa tak kurus...cik fa tak mau bertunang..kejam tak???bila la tu ya cik fa nak kurus....meh la doakan cik fa kurus...nih keja membina lemak ja cuti nih...best friend cik fa masa sekolah rendah yang bertunang...dia nih maintain je kurus dari zaman kecik-kecik sampai sekarang...yang cik fa nih mengembung mengalahkan ikan buntal dah pun....azam lepas raya..diet-diet...



tengok tu kurus kan si sha nih...dah la cantik...owh sha..gojes amat masa hari tunang dia..






itu la si jantung hati yang sudah menjadi si tunang sha nih..sepadan kan diorang.. alahai bestnya sudah bergelar tunangan orang ya...


CONGRATS SHA.....moga berkekalan...nanti jangan lupa jemput cik fa masa kahwin pulak ye... tak sabar pulak tunggu my best friend masa sekolah menengah tu tunang...ehhehe....

2 comments:

khairul akmal bin azman said...

alhamdulilah da engaged

cik fa said...

hahahah...tertipu btol khai nih