Labels

Saturday, September 17, 2011

AZAD JASMIN & EIRA SYAZIRA dah sah bergelar suami isteri....






naaaa..jangan terus-terus marah ye...mereka bukan berlakon main kawen-kawen tau...eira & azad selamat diijabkabulkan semalam...allhamdulillah..satu lagi masjid terbina....






ini buktinya...cincin disarung ke jari manis eira...mesti si hanim tu suka kan cincin nih...






cantiknya pelamin...putih merah...cik fa loike...






wow..berseri-seri muka azad menanti untuk menjadi suami yang sah kepada eira.. tapi mata cik fa paling tertarik dengan doll perempuan tu..comel...






oh eira...anda memang sungguh cantik..flawless gitu..eira nih kalau blakon mesti watak yang nangis, baik kan...sesuai kot dengan muka dia yang ayu gitu...


semua picture di atas credit to : G.i Photoshoot..good job G.i Photoshoot..sangat cantik..kalau nak tengok banyak lagi gambar perkahwinan mereka klik G.i Photoshoot..



congrats eira & azad....cik fa doakan jodoh korang berpanjangan hingga akhir hayat.. produce la baby banyak-banyak..mesti comel sebab diorang dua nih macam mix..sorang putih sorang agak gelap..mesti baby tu comel sangat2..nanti baby tu nak cakap kl ke utaqha eh??hehehe

4 comments:

Laila Majid said...

cantiknya eira tu >.<

cik fa said...

tula laila..sgt cntk kn

hanim said...

heee..cincin batu satu...simple yet nice...

cik fa said...

hanim: yeahhh...i know...hehe