Labels

Tuesday, July 12, 2011

berlilin cahaya makan malam memang BEST!!!! bukan BERSIH ya...



last weekand saja mr bola plan mahu berlilin cahaya makan malam...cik fa dah lama teringin nak makan dekat HEAVEN (dekat look out point bukit ampang)...sebab kitaorang pergi new year tu..hampeh..ramai sangat..so makanan dia tak banyak choice....then malam weekend tu mr bola ajak makan situ...apa lagi berbunga riang hati cik fa..kalau bab makan mr bola pun sama jugak macam cik fa...semua tempat nak try...malam tu sejuk betul...





tengok tu..view dari kitaorang punya table...cantik kan???ha...kan cik fa kata sejuk...nampak tak kabus....



yeayyyy..the two of us sebelum makanan sampai..




check hp supaya tak ada orang mengganggu makan malam berlilin cahaya..hahaha...




lambatnya makanan...sembunyi dicelah bunga dulu la....


and finally tadaaaaaa...


chicken wings.....super duper yummy...



terderloin steak mr bola punya....





and nih cik fa punya...ada fish, lamb, chicken & nasi..banyak kan? nampak sangat cik fa nih kebulur...hahahhaha....tapi sangat sedap okeyh...




kan cik fa kata...melahap sampai tak pandang camera..hehe...




makanan dekat situ not bad...sedapppp...and harga pun okeyh...so sapa nak suasana romantik...patut la try...=)

3 comments:

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

candle light dinner ke dear~
amboi..romantic ye ^^

HonEyBuNNy said...

cantikkan view di bukit ampang....suka tgk..;-)

happy couple..;-)

cik fa said...

gadismerahjambu:a'a...candle light dinner...heheh...skali skla romntk..hehehe..


honeybunny:cntik kan view tu?cik fa ska sgt..