Labels

Tuesday, July 19, 2011

baju kawin pilihan cik fa







pic credit : G.i Photoshoot

Ya allah..cantiknya farah brepp brepp.....but paling cik fa suka baju wedding dia...sangat la walllllahhhhhhhhhhhhh....cik fa suka baju dia sebab favourite colour cik fa hijau...first time tengok combination hijau yang sangat superb cantik....pastu tambah la farah af2 yang memang cantik..so apa lagi...memang kedebommmmmm la...



farah nih sangat la lemah lembut and suka senyum....cik fa dah dua kali jumpa dia..sangat la tak sombong..ingat lagi masa DINNER NAJJAH hari tu..dia tengah siapkan text ucapan untuk jadi mc..masa tu cik fa tegur dia...walaupun dia bz..tetap la melayan kitaorang...attitude dia selembut wajahnya....memang bertuah si johan nih..apa pun..congrats farah & johan...

5 comments:

Lyaa Suriany said...

feh. baru tgk baju kawen farah ni.
memang cantik betul la..

hanim said...

cantik2!!aku suka sgt~~~~

cik fa said...

lyaa: cntk sesangatkn lyaa...fuhhh


hanim:boleh jd sumber inspirasi nh

hanim said...

color nude tu cntik gila...

cik fa said...

ya2...buat contoh ya cik hanim