Labels

Sunday, July 17, 2011

aku suka singkong..kau suka keju.ehhhhh

again pasal makan...entah la demam apa mr bola sekarang asyik nak makan makanan indonesia ja..so dia ajak cik fa try dekat bumbu desa dekat mid valley...kedai tu baru je buka kot tak salah cik fa..



pilihan cik fa semestinya avocado chocolate...mr bola order soda gembira....bergembira ja dia lepas minum..hahaha






ikan talapia masak apa tah..lupa pulak cik fa....







cumi bakar.....






nih la rupanya sayur singkong...hasil dari googleAN cik fa..sayur singkong ialah daun ubi kayu..dekat indonesia diorang panggil singkong...






haha..bla dah kenyang..start la mr bola nak order dessert pulak..






nih la dessert mr bola order...cik fa lupa la namanya...




makanan dia sedap but service dia tak berapa best....patut la tak ramai orang makan dekat situ..apa pun..full perut cik fa hari tu...cik fa nih dah boleh ganti pengacara dalam jalan-jalan cari makan tu kan..

5 comments:

Fatin Syahira said...

waduh! banyaknya makanan!
nyum nyum nyum :D

hamzah ian said...

perghh.. sedapnyaaaaa

cik fa said...

fatin:nyum..nyum......

hamzah:sedap sgt..

Daa.Aubrey here ! said...

wow... bestnyerrr meleleh tgk hehehe :))

cik fa said...

hahah.sedap..tp servce je xbest