Labels

Monday, June 13, 2011

sapa tak suka suprise?

kepada wanita-wanita ...tengok video di bawah...sweet gila kan suprise tu...sampai cik fa nak termenangis tadi...bukan sebab sedih..tapi sebab touching kot...sweet sangat.. sebab tak pernah terfikir ada lelaki sanggup buat suprise sampai macam nih...pastu cik fa terpikir gak macam mana la dia plan eh...ramai gila kot orang...huhh...kalau la jadi dekat cik fa..rasanya terkecing kot dekat situ sebab terkejut banget...korang rasa bf korang sanggup buat macam nih? tak buat macam nih pun..ala-ala suprise yang korang tak expect?



video

4 comments:

Abang Stalker said...

mmg rs nk nangis r kn klu prmpn kne lamar cmtu.diorg da trikut2 disney.tp mmg romantik pun.kalah royal wedding.. *_* klu poket kembung nk jgk lamar kakak stalker cmni.. :)

cik fa said...

yeke..huhu..xpe ada niat pun dh okey tu..tggu nak buat je..tp better plan yg lg sweet...abg stalker mst boleh punya

Far8 budak baik said...

jgn surprise sampai pengsan sudah..
hahahaha ;D

cik fa said...

haha...xpngsan la..terkncg nnti