Labels

Wednesday, June 8, 2011

demam seth tan lagi teruk dari demam denggi!!!


kebizian sesungguh dapat dilihat kan..sebab jarang update blog...tesis again...tak ada reason lain... syukur sangat sebab banyak dapat order skirt...allhamdulillah..now semua kain dah hantar dekat tailor...ada yang dah siap....fuhhh..hope tailor dapat siap by next week...nih for sure tengah tunggu nak tengok NORA ELENA kan...cik fa just tengok dekat tonton je...sebab malas pergi bilik tv...


owh...semua perempuan sekarang gilakan si seth tan tu kan...cik fa lagi la....sweet sesangat..tapi kan ada ke lelaki melayu macam tu??kalau tak ada pun...seth tan dah buatkan semua wanita berharap...







picture : pak cik google


sayang seribu kali sayang...seth tan dalam nora elena dah berkahwin, luar nora elena pun dah kawen.....melepas la semua orang kan...macam gadis memberontak bila dapat tau justin bibir pujaan hati couple dengan selena gomez....jom tengok wajah perempuan bertuah dapat si aaron nih..







opss..ini ka???macam muka cik fa ja...eh..silap..nih perempuan sememeh la..
aaron tak pandang pun..




huh...sweet couple kan???(picture: fanpage aaron aziz)

4 comments:

EZAN IDMA said...

comel lagi cikfa :)

cik fa said...

kamu lg2 comel dear

Cik Zara said...

Salam~

bestnye dpt jd wife dye. yeke? ke pengarug seth tan tuh! ehehee, :D

Cik Fa cooomellll~ :)

cik fa said...

haha..tula...tkot dlm cerita ja caring kan...hehehe

kamu pun comel sgt =)