Labels

Friday, June 10, 2011

cik fa besar pun dah keluar..bukan abang besar ja


phewwww....enough tesis untuk malam nih...leteh dah den....petang tadi cik fa dah pergi ambil maxi skirt customer yang tempah awal....ada lagi beberapa tak siap..hope by next week semua boleh siap...dalam masa bz nih...sempat lagi cik fa pergi tengok kl gangstar...of course cik fa tengok malik ja lebih...fuhhhhh..,..macho siot...masa dia berlawan ..lagi la..terjojol muscle dia...











picture creadit : fanpage fb KL GANGSTER...




tapi cik fa tak suka watak si samsul tu aka shark..tah macam abang nara kata la...tak tahu la dia nih cina ka melayu..cakap tu loghat cina ja...sampai naik boring...orang lain dalam tu steady ja cakap macam biasa....apa pun cik fa suka lakonan abang long fadhil...perghh..best kot... lawak gila la...cakap ja besar..penakot..tapi last dia mati....huh...sian kan...




abg long fadhil penuh bergaya. credit :google




second cik fa suka watak jai..best dan menjadi la watak dia bawak..memang gangster habis la.. tapi pelik...dia tu letak ja rokok dekat mulut..tapi tak hisap pun..adi nih memang tak smoking ke??




perasan tak mika dekat belakang jai tu..ala...yang berlakon adamaya tu...ganas kan...dalam adamaya kan watak dia bengong-bengong sikit...
pic creadit : fanpage fb KL GANGSTER...

2 comments:

HonEyBuNNy said...

yeahh..

dah tgk kelmarin..hehe...kelakar la fadhil tu kan....last2 kesian kt dia..

tapi sound xbest la...ada gak nampak xlogik bila berlawan kan..huwawwa

cik fa said...

tula..sound sgt gla kan..