Labels

Friday, June 17, 2011

artis & cik fa? apa persamaan?

pic creadit : fb sab..



okey..sila tatap gambar di atas sepuas-puasnya...dan cari apa yang cik fa nak cakap pasal gambar di atas...bukan contest cari dan menang ya....cik fa just nak korang fokus kepada skirt yang dipakai oleh sis sab (yang berhijab tu) and memey...walaupun skirt tu tak berapa nampak...but nak gak cerita....sab tak sempat ambil gambar full sebab dia bz dengan event najjah ahad nih...so picture tak berapa nampak skirt..nanti sab bagi pic full...cik fa upload ye...





allhamdulillah...sab suka dengan maxi skirt cik fa...and dia nak tempah lagi..but sekarang tempahan belum dibuka...tapi cik fa paling terkejut...memey pun loike my skirt... gila you...artis pun suka...nih menaikkan semangat cik fa nak jual skirt..and kepada yang comment pasal skirt tu..tq so much...cik fa akan improve mana yang kurang lepas nih....=)

4 comments:

Mun said...

wahh..kte pun tumpang bangga dgn cik fa :D

cik fa said...

hye mun....tq so much dear

cikinnaberry said...

bestnye..nak jugak skirt! hehe

cik fa said...

nak jugak?tunggu next batch k dear