Labels

Tuesday, June 21, 2011

launching NAJJAH

so cik fa dah ada masa mahu mengupdate pasal gambar ENTRY sebelum nih...tapi jangan muntah hijau pulak...cik fa bagi amaran awal okey..entry nih penuh dengan gambar....cik fa ke mana make up tebal-tebal? cik fa kawen ka? jawapan ada di bawah...=)






selepas di make up oleh NICKY...cik fa paling suka part mata okeyh....tapi masa nih tak pakai lipstick lagi....but i loike...





lepas tu dipaksa pose pulak....mr bola siap cakap lagi....shawl sama dengan curtain...jahat kan...





then dipaksa pose lagi sebelum pergi...dengan kak maya comel...kamu sangat vogue malam tu..





dah nama pun red carpet...so apa lagi...hahahha...





kak ana yang sangat la comel...dah ada anak tapi tetap comel...





runway stage yang simple tapi sangat la cantik...





farah breep breep yang sangat cantik berhijab sekarang...tengok la badan dia..kurus je... tapi dia sangat comel...masa nih dia tengah bz sediakan skrip jadi mc...but sempat melayan cik fa lagi...





kak shera yang sangat la non stop bercakap...siap makan semeja dengan cik fa sambil bergosip lagi...dia sangat la best & sporting...





ya..itu memey bersama anak norman duduk di hadapan cik fa...siap cik fa main-main dengan anak dia lagi...





pemenang pencarian model najjah





ya kitaorang sama umur...tapi kenapa badan dia cantik...cik fa akui memey sangat la cantik..lembut je orangnya....





make up artis yang make upkan cik fa malam tu...NICKY..siapa perlukan khidmat make up apa-apa fuction just klik SINI





ala..comelnya heliza...and vie yang sangat sangat sangat la cantik okeyh....cik fa suka tengok dia....kepada yang tidak tahu vie adalah wife kepada eizlan yusof....





nih la orang kuat malam tu...ingat tak entry INI





ya finaz tv al hijrah dengan baby bump...sangat la comel perut dia..kecik je.. and lyana pengacara safiyya....





ini la pemenang pencarian model najjah...cik fa lupa la nama dia...





yes...ini adalah AIDA....aida dapat tempat ketiga....





again dengan vie...dia sempat lagi tanya mana cik fa beli shawl nih..dia suka...vie..cik fa hanya beli online....but cik fa suka shawl tu..best....




kenapa cik fa tak letak picture fashion show malam tu..sabar-sabar...nanti cik fa update next entry k...korang dapat la tengok collection NAJJAH terbaru nanti...collection nih still belum dijual dan ada di butik...korang dapat tengok di blog cik fa nanti k... stay tuned k gojes....

7 comments:

nEa FleriDa / nIL said...

wah2 bestnya..

cik fa said...

best sgt dear..and pling ptg...mknan sdp

hamzah ian said...

cik fa sangat la comel.. waa..


ajak la aku lain kali wahai cik fa.. hehe

cik fa said...

hamzah: nk ikut ka? next time cik fa ajak ya

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

wahhhhhh~
bestnye jumpe ramai artissssssssssss

cik fa said...

tp lg best sbb makanan dia sdp..ehehhe

Amirez said...

boleh berkenalan dengan ramai artis :)