Labels

Friday, June 3, 2011

akhirnya dapat cawan besar bukan wang besar!!!

dah lama tak update blog..last update pun pasal skirt...sekarang bz sikit dengan tesis..tesis..tesis.. dan tesis..bosan betul bila dating dengan tesis...tapi kalau g tengok movie..huhh..tak bosan langsung.. cik fa dah tengok x-men...best...korang patut pergi tengok k...



cik fa dah lama teringin nak minum coffee dalam cawan besar macam dekat DOME...but bila pergi DOME mesti tak boleh order...sebab dalam cawan tu just coffee...and cik fa tak boleh nak minum coffe...lepas beberapa saat mesti ting tong punya...hahha...finally last week masa lunch dengan mr bola dekat taman melati..dia serve milk tea dalam cawan besar..terus la tersenyum lebar..heheh..tak perlu bjeles bila orang dapat cawan besar dekat DOME...ahah...kalau korang nak kata cik fa jakun...just say it...hahah...cik fa memang jakun...








makanan dekat sini not bad...and kedai dia cantik..but toilet dia sangat la superb cantik...





after kenyang..mahu usha-usha kain untuk skirt maxi cik fa pulak..lepas ja ronda-ronda cari kain..mr bola ajak photoshoot untuk maxi skirt tu..so terpaksa la jadi model plus saiz...sesapa yang nak volunteer jadi model tak berbayar cik fa???angkat tangan...



and i love this pic...mr bola la nih suruh pose macam nih..huhhh..tergelak-gelak cik fa...

7 comments:

afifa said...

nak2..nak volunteer jadi model..! hehehehe

cik fa said...

heheh..kne tunggu new collection la dear...skrg tgh nk siapkan..

cik fa said...

heheh..kne tunggu new collection la dear...skrg tgh nk siapkan..

enyheartsdiamond said...

volunteer! :D

HaNa Hani said...

wah....hana pown xpenah aiihh nak minum cawn besar2 gitu
t dpt jakun jugak...
kahkahkah
p/s: nak gak jadi volunteer jd model
^_^

cik fa said...

enyhearsdiamond: nnti if ineed model..i gtau k..

hana hani:jakun kan..slalu mnum mapley..mna nk ada cawan beso-beso.. kan2

EZAN IDMA said...

cikfa, comel sgt. suke tgok pic