Labels

Wednesday, May 11, 2011

tips: CANTIK MACAM TIZ ZAQYAH

nur kasih bakal ditayangkan next week kan...so mesti ramai yang nak tengok...cik fa pun confirm kena tengok kalau tak ada aral melintang...sebab masa drama tu cik fa tengok setiap episod...so meh layan picture tiz zaqyah...sebab dah tajuk entry pun nama dia..bukan sebab cik fa minat dia...cik fa bukan peminat tiz zaqyah ok..cik fa nak letak gambar dia ja dalam entry nih bersebab...baca sampai habis entry nih ye...


pic kredit : google



pic kredit : ohbulan



pic kredit :google



kenapa cik fa letak picture tiz zaqyah yang berpakaian sama ja..??bukan sebab dia pakai baju dengan tudung nih sepanjang movie tu...tak kan la tak tukar...movie gempak macam nih... mesti la tukar-tukar baju kan...nih sebab tadaaaaaa....



tudung tiz zaqyah pakai daripada deZAHRA....deZAHRA menaja tudung tiz & ayu dalam nur kasih the movie....so sapa-sapa nak sangat cantik macam tiz zakiah nih...beli la tudung di deZAHRA.. tiba-tiba jadi promoter pulak cik fa nih...hahah...biasa la taka da kerja kan...tolong promote business orang kan satu pahala..(bajet baik la sebab entry pasal nur kasih)...

No comments: