Labels

Tuesday, May 24, 2011

tiket AIR ASIA =RM0.10!!!biar betik??


mari-mari tengok sale air asia....FROM RM0.10...ya...SEPOLOH SEN YA...!!!kedah sebut SEKUPANG....gila gempak kan...



OMG....gilosssssss la kan...harga tiket air asia..tu tengok dulu booking period and travel period... kang termarah cik fa pulak kata napa tak murah...yang paling penting tengok FROM 10 sen... starting harga 10 sen ya....bukan semua harga 10 sen...





nih cik fa print screen untuk buktikan kesahihan berita ini...sekarang terbeliak mata tak??? apa tunggu lagi terus la ke website air asia...booking dik jangan tak booking AIR ASIA..untuk sapa-sapa plan nak honeymoon ke..nak celebrate anniversary ke...tak pun sesaja holiday untuk mini bajet... ini la masanya....





cik fa hanya mampu buat muka macam nih sebab tak dapat booking..hukkk...lambat lagi kan travel period dia...so takot la ada apa-apa hal...kang burn macam tu ja...

10 comments:

mardhiah ismail (: said...

hehehe samelah kite T_T

cik fa said...

mardhiah: rugi kan kita

Munirah said...

ape muke cik fa mcm tu..haha :p rileks2..

dira aziz said...

heeeeee mmg la travel 10 sen tapi seat kne sewa mknan kene beli sndiri atas plane bila congak bahagi tambah tolak baik naik MAS sebab same je mahalnya

HonEyBuNNy said...

ngeh3..

ial pun xdapat booking....dapat yg haritu ja yg air asia buat promosi tu...satu family ila booking bulan 2 tahun depan jugak..huwawawwa


frust2...T_T

cik fa said...

munirah;muka frust kan??

dira: a'a...but quit murah la...selalu kan mcm rm50 ke ats utk blik alor star...so tmbh tolak...murah la dri dlu...slalu klau naik air asia...cik fa xpnh beli makanan...45 minit ke kn nk smp kedah..so tahan la perut..hehehe...


honey: sma la kita kan frust

enyheartsdiamond said...

takde plan nak ke mana2 so tak tau nak booking ke mana, so tak booking :D

http://almarisiparipari.blogspot.com/2011/05/my-secret-wish-contest.html

cik fa said...

enyheartsdiamond : yeke..xpe2... klau ttbe ada plan..boleh la bookg

HaNa Hani said...

tu la...travel period lmbt sgt
takot plan2 awai2 jadi bende len plak t

cik fa said...

hana hani:tula...sbb sgt2 lmbt..next year tu..