Labels

Monday, May 2, 2011

nak cerita pasal makan lagi boleh??

nih cerita pasal makan last week...hope masih belum lapok ditelan hujan....ya..pasal makan lagi..kan tadi cik fa kata banyak cerita pasal makan kan...bersabar la ya...sebab utama ialah cik fa memang food lover...addicted to food...haha..see body la beb....korang tau kan seoul garden... cik fa selalu cerita kat blog kan cik fa makan seoul garden...tapi selalu try dekat OU KLIK KLIK dengan IOI puchong KLIK KLIK ja...tapi kali nih mr bola ajak try dekat Plaza Pantai...seoul garden HALAL ok..





jangan tertipu dengan sayur dalam pinggan....tu hanya starter cik fa...lepas tu dusssshh... melahap daging la ayam la..ikan la...hahah





first time cik fa mahu try teratai....dekat seoul garden Plaza Pantai ja cik fa tengok ada... apa lagi terus ambik la..rasa dia biasa...macam tak ada rasa ja kot...





tengok mr bola..tersandar kenyang...tapi gaya mau control nsem ja kan...





ha..nah...tengok gaya cik fa apabila kenyang...macam gaya beruk lepas melahap MC D..




bagi cik fa...seoul garden Plaza Pantai tak best langsung ok...rasa macam makanan dia sikit...pastu tak tulis nama setiap makanan macam kat OU & IOI mall..tak...apa pun cik fa tak syorkan korang pergi...nak pergi...pergi IOI puchong..terbaik.....!!OU pun not bad...

4 comments:

HonEyBuNNy said...

wah wah wah....happynya cik fa bila kenyang..

hati pun senang kan..hehe

dira aziz said...

ske mamam ek...heheh tetap maintain n comellllssss

cik fa said...

honeybunny:tula...happy smp rasa mau lompat ke langit...hehhehe


dira:suke2....sgt suka...

azalia hjsalleh said...

so sweet ;)