Labels

Friday, May 27, 2011

movie AWESOME minggu ini

semalam cik fa plan dengan dua debab mahu bermovie...biasa la sekarang...every week je movie best keluar...macam mana la cik fa nak berdiam diri...so budak dua orang tu lagi la...hantu movie!!!pantang ja movie best.. ...




hahah..jodoh pulak...semua bertudung purple...kebetulan betul...





entah la tetiba si roomate berjiwa kanak-kanak ribena..mau makan cotton candy...cotton candy pun purple..




first tu kitaorang tengok karak....hahah..not bad la...scene suspen ja..muzik gempak yang membuatkan cik fa tutup muka...arghh...tapi hantu dia biasa..tak takot...mungkin muzik dia kot yang menyeramkan...haha..lawak shahir dalam nih...bajet sweet-sweet dengan gf dia dalam movie nih...mesti tengah bayangkan shera tu RCW kan...hahhaha...and sapa tu mulut muncung tu.. kilafairy...cik fa tengok dia saja ja buat mulut macam tu...tak natural macam angelina jolie pun...angelina jolie punya mulut tebal..kilafairy tu kecik ja..tak la sexy sangat...sesuai la kot dengan watak dia dalam KARAK...sooooo GEDIK....





lepas tu kitaorang tengok kung fu panda 2...alolo...comel...cik fa sangat adore perut po...comel.. pastu ada po masa baby..sesangat la lagi comel..haha..suka..pastu rasa kejap ja..tengok-tengok dah habis..tak puas cik fa tengok po....





nih po masa baby..comel kan..alolo..kuci..kuci...comel...

4 comments:

ibnubaba_04 said...

x penah jumpe agi cotton candy purple

chemay said...

nak tengok cite panda tuhhhhh
:(

cik fa said...

ibnubaba:ade..try cari...si roomate beli dkt pkns bangi..

chemay:wajib tgk dear...best sgt

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

tak suke tengok that gedik girl in karak movie! pfftttttt