Labels

Monday, May 30, 2011

MAXI SKIRT ala cik fa


maxi skirt (custom made)

dekat bawah nih warna yang available untuk diorder..



CODE 1 : BLACK
CODE 2 : ELECTRIC BLUE
CODE 3 : RED
CODE 4 : PURPLE
CODE 5 : FUSHIA
CODE 6 : GREY
CODE 7 : DARK BROWN
CODE 8 : LIGHT PURPLE
CODE 9 : YELLOW MUSTARD

senang saja...

(1) pilih kaler...
(2) ukur badan...



nih cara nak mengukur badan untuk maxi skirt..

(i) pinggang (inci)
(ii) pinggul (inci)
(iii) labuh kain (inci)

semua ukuran WAJIB dalam INCI

(3) email semua detail dibawah ke taszmaniadevil@yahoo.com

PERSONAL DETAIL:

NAMA :
NO FON :
ALAMAT :
EMAIL :
UKURAN :
KOD WARNA :

(4) just tunggu cik fa reply email...kalau nak lagi cepat contact dengan cik fa add fb cik fa... NUR FAREEHAH BT ISMAIL....

mudah je kan??hehe..apa tunggu lagi..jom order

10 comments:

ohh ddy said...

dear. berapa rm ni dear??

ohh ddy said...

owhhh. oic. rm4o yerkkkkkkk. berminatlah. :) boleh tak u suggest kan warne ape yg sesuai utk i yg beginner ni mawu pakai. heeeeeee

Shekin Barudin said...

brapa rm cik fa ?

cik fa said...

ohh ddy: kalau baru nak strt nak pkai..boleh try hitam, dark brown or grey...kalau2 selamat...

shekin : rm40 including postage)

enyheartsdiamond said...

cantik betul maxi skirt tu.. material apa dear? :)

cik fa said...

material jersey lycra dear

iwan_dextrous said...

nak boleh.hahhaha

cik fa said...

iwan: boleh sesangat..=)

Kembang Perawan 3288 said...

agak2 aku pki ok ke? boolat pggung aku

cik fa said...

hahah..punggung aku lg la boolat