Labels

Friday, May 27, 2011

cheese tart cik fa MURAH dan YUMMY

hye korang...sekarang nih cik fa berniaga cheese tart pulak...so sesapa nak order boleh la email cik fa...




cheese tart blueberry



cheese tart strawberry...


sorry gambar tak clear...pakai hp ja..tapi khabar indah dari rupa...cik fa gerenti sedap..sebab bila u alls makan cheese tart nih..tak muak sangat...so boleh makan banyak-banyak...

1 biji =RM1.20
12 biji (sedozen) = RM14

kalau area ukm bangi = free delivery..

apa tunggu lagi...sesapa yang terasa mahu makan cheese tart ke..untuk birthday party, kenduri ke apa-apa...boleh la email order anda ke taszmaniadevil@yahoo.com atau pm je dekat fb cik fa..

9 comments:

Munirah said...

nyum2..cuti2 ni takde duit lah pulakk..

cik fa said...

xpe...order la sikit..
=)

xiraburkhan said...

nak! ehehehehe :)
kalau nak esok boleh?
6 blueberry
6 strawberry
boleh?......boleh?

cik fa said...

boleh2...
betul ke nh

cik fa said...

boleh2...
betul ke nh

xiraburkhan said...

betul! esok parent datang. hehehe :)
pukul berapa eh agak2 fa boleh datang kkm?
*ni betul2 ni*
^w^

cik fa said...

cik fa mmg kat kkm la xira..
sure sok k..

chemay said...

eh..
comel..
:)

cik fa said...

beli la..=)