Labels

Monday, May 16, 2011

apa perasan apabila dibelanja??

lamanya tak mengarut kan...bz sungguh....bz tak dapat nak update blog ja...tapi aktiviti bergojeng tetap diteruskan...pelik cik fa...macam mana la..blogger lain dapat update dua tiga entry sehari... cik fa nak update satu entry pun tak sempat...memang diorang blogger tegar la...banyak story cik fa mau cerita...tak kisah la basi pun.. tetap mau gak cerita..hari jumaat hari tu adalah hari bersama si roomate...tujuan asalnya mau tengok LU LANGSI LU MATI tu...sebab tu satu movie yang ditunggu-tunggu this year...of course dah booking awal-awal...klau tak mesti tak dapat tiket kan..before tengok movie....si roomate belanja the cream & fudge dekat alamanda...sama dengan entry INI





muka bahagia dapat belanja cik fa....






ta daaa....kitaorang pilih yang dah ada dalam menu..malas mau mix and match kan ice cream tu...takot tak sedap macam hari tu..






biar la si roomate posssing dengan ice cream....dia yang belanja..dia pulak yang posing lelebih.. apa kes nih...!!!


cerita kongsi tak seperti yang diharapkan...biasa-biasa ja....lawak yang tak berapa sampai... so tak puas dengan satu movie...kitaorang gerak ke mid valley untuk movie kedua..kitaorang tengok something borrowed...best cerita dia...so korang patut tengok...cik fa suka...


apa pun si roomate..jangan serik mau belanja lagi ye..

2 comments:

sue. said...

syggg....nak plissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

cik fa said...

nak ye...
nnti jom la