Labels

Thursday, April 28, 2011

sate paling sedap bagi CIK FA




terliur tak???nampak sedap kan???nih bukan indah khabar dari rupa ya...nih indah rasa & indah khabar dari cik fa.....cik fa rasa nih sate paling sedap cik fa pernah makan...nak tau sebab??? sebabnya dia letak lemak agak banyak dekat cucuk sate tu....tip top lagi dari sate kajang haji samuri tu...tambah-tambah sate daging dia...walahhhhh....bila makan part lemak tu...rasa lemak tu cair ja dalam mulut...fuhhhhhhh...heaven la makan sate nih.....hari tu first time try pergi dengan mr bola...tadi cik fa bawak cik roomate pergi...cik jiran kan bz mengalahkan PM....


tapi sate nih gerai tepi jalan ja....dekat dengan batu cave....tak ingat nama gerai tu..dia sama gerai dengan asam pedas claypot tu....try la cari...cik fa tak tipu kesedapannya...

8 comments:

sherah said...

pergh lemak!memang gemok aaaa cikfa pasni XD

cik fa said...

sherah: xpyh tunggu lps nih..
skrg pun dh gemuk la dear

Heidi Shafiq said...

heh.. aku duk batu caves.. kat area mane ni? terliur tgk.. ahh.. godaan makanan yg melampau ni..

cik fa said...

heidi syafiq: dkt area betul dpn btu caves tu...ala gerai dkt bundle tu

Ayuraza said...

cik fa singgah sini..follow sini..meh singgah umah kita ek..hehe :P

Firuzwaliffah said...

fa, bukan terliur je, meleleh air liur tengok pic sate tu..huhu~~

cik fa said...
This comment has been removed by the author.
cik fa said...

ayuraza:i will...tq sgh blog cik fa..

zarep:sdpp oooo