Labels

Monday, April 4, 2011

sapa lagi famous daripada shaheizy sam sekarang??

fuhhhhhhhh...opss...sorry kak scha...tersebut fuhhhhh kerana teringatkan abg fuhhhh kamu...nih gara-gara abpbh malam tadi nih...semua blog masih hangat dengan abpbh yang best malam tadi... semua blogger dah review pasal abpbh malam tadi...so cik fa tak nak la cakap banyak pasal abpbh... sebab lu langsi lu mati cik fa menang..yeayyy..





picture credit to NST

sekarang si sam tidak dapat menandingi si jejaka berambut cacak di bawah ini...





























picture credit tu encik google yang nsem



si durian nih lagi menarik dari sam bukan????betul tak?????owh....si durian nih bagaikan memanggil-manggil cik fa pulak...tapi cik fa tak dapat nak makan si durian nih lagi disebabkan sebab tertentu...cant wait untuk boleh makan kamu wahai encik durian yang kacak... mood sekarang jelous bila org update status fb mau makan durian....oh durian....tunggu cik fa ye...

2 comments:

syuhadah azri said...

Biasa la tu :P Cehh cehh mentang2 skrg ni dikira musim durian , hehe :P

cik fa said...

tula...smua gila durian nh..
cik fa xdpt lg mkn