Labels

Tuesday, April 19, 2011

salah ke kalau orang single MENGIDAM??

semalam punya la rasa mengidam...nak kata hasil pembawakan budak...of course la BIG NO kan..haishhh...jangan nak gossiping pulak yo kak anon...kak anon terkejut gosip pasal kris dayanti preggy 4 month tu dah la ye..cik fa masih waras lagi...uihhh....dah-dah cik fa...tak baik cakap pasal gosip...kamu tu nak exam...bawak-bawak la bertaubat ye....berbalik kepada mengidam semalam...cik fa mengidam nak makan cup cake..nih semua gara-gara tengok orang upload gambar cup cake dekat fb...tapi tak la macam betul keluar nak cari cup cake...tiba-tiba je terjumpa kedai BISOU nih...rupanya dekat Bangsar village..









nah ambil kau...pilih jangan tak pilih ye..cik fa beli red velvet je...1 sudah memadai untuk orang yang mengidam ya...








dekat BISOU nih jugak...korang boleh la tempah wedding cake ke...apa jenis kek untuk event korang tu....


fuhhh...confirm mahal kan tengok cake tu...so cik fa tak ada la nak tempah kek dekat kedai nih.. cake sponge dekat tesco pun sodappppppp...








punya la seronok dapat red velvet cup cake tu sampai bergolek-golek cup cake tu dalam kotak...


tengok tu...habis cheese atas cup cake cik fa...waaaaaaaaa....lepas tu terus tak nak sayang nak makan lagi...terus la cik fa ngappppppppppp.....fuhhhh....sedap gilo la RV nih nak banding dekat dekat cupcake chic...sedap RV dia sangat lembut...rasa dia semua cukup...memang marvelous la...yummy..yummy....








so next time mau try RV cake dekat BISOU nih pulak..sebab RV cup cake dia sedap...


sila tunggu ya..nanti cik fa akan rasa kamu pulak wahai CIK RV CAKE ....









wowww.....banyak kan choice cup cake nih...so apa lagi...jom nanti kita pergi BISOU lagi.... mau try yang lain...yang bestnya kalau beli 5 cupcake - free 1....yeyyyy....sapa mau belanja cik fa???

No comments: