Labels

Saturday, April 30, 2011

nak kawen anak raja jugak....!!!

buai laju-laju..sampai pokok sena..apa dalam baju??...sekuntum bunga cina..buaiku laju...aku nak kawen dengan anak raja...masa kecik-kecik cik fa suka berangan kawen dengan prince naik kuda...hahah...ala korang pun sama kan???nih semua pasal pengaruh cartoon la nih kan..semalam wedding prince william & kate middleton....tak mustahil kan orang biasa nak kawen dengan prince....arghhh..terus terasa macam cerita cinderella kan??walaupun cik fa tak tengok live wedding diorang semalam.. tapi cik fa tak ketinggalan gak..cik fa tengok video...arghh...terus teruja tengok dress si kate nih..







wahhh...cantik kan evening gown dia...terus teruja...dah la macam puteri salju...opss...tu cerita melayu la...dah macam snow white kan..cantik...







also love her weeding dress....simple but nice...LESS IS MORE rite???







both of u sangat gojes...congrates.....(minta la prince william & kate baca blog cik fa-tapi diorang kena pakai juru bahasa la kan)

4 comments:

sherah said...

meh laa kawin dgn adik beradik sherah haha anak raja jugak ni haa :P

cik fa said...

sherah:ada yg msih sngle x??

Far8 budak baik said...

hahaha
x payah ar mimpi sgt..
=p..
aku pun nk kwin mcm ni gakk..
haha

cik fa said...

far8:hahah...xpe...kita hanya mampu bermimpi