Labels

Sunday, April 3, 2011

lelaki shopping...perempuan makan???

weekend hari yang paling best....sebab bley la shopping!!!yahooo....but kali nih si bola yang mahu bershopping...cik fa kasi can untuk mr bola...sebab cik fa dah selalu sangat shopping mopping nih kan..so kita bagi can kat kaum adam pulak..before mr bola start enjin mahu shopping mopping... kita kasi full dulu tank perut nih...









yeah....sebulat suara mahu try lunch the apartment the curve...









pastu berebut dengan mr bola mau duduk dekat katil separuh pagar nih..yeahhh....finally cik fa berjaya...sorry ya mr bola..tq sebab menyahut seruan LADIES FIRST...gf kamu nih memang gila kuasa sikit.....terus la berangan alangkah besnya ada katil nih dekat rumah...antik sangat... mama...mahu satu boleh??








kegembiraan duduk di atas katil separuh tiang itu tidak lama...terus bosan dan rasa nak marah...









pelbagai gaya dah dibuat..geramnya..service kamu hampeh..makanan kamu SESANGAT lambat...ok..so saya banned kamu punya kedai untuk next visit...so NO more the apartment the curve...









baked fish cik fa punya






seared salmon fillet mr bola punya...








okey....penungguan tidak berbaloi...makanan di sana suam suam kuku panda ja...hampeh...pastu terus ke ikea...mr bola sudah tak sabar mahu shopping..









ceh...gaya ja lebih...last-last beli dua barang ja...tadi beria betul mahu shopping... adakah begini saja gaya lelaki shopping????









ke IKEA tak sah kalu tak beli kari puff yangs edap tu...masuk kereta terus NYAPPPP....








then terus ke OU mahu gunakan voucher padini....


nih la ye duta voucher padini...kamu mahu????sorry ya..sudah terlambat.. mr bola sudah guna voucher untuk beli bajunya....cik fa jugak tak beli apa-apa...








dah penat berjalan temankan si bola shopping....then mr bola ajak minum...niat di hati mahu rasa red velvet cup cake dekat delicious....










tapi...hukkkk...dah habis....tak ada rezeki pulak kali nih...


pastu order after eight cup cake...









tengok mr bola...tak senonoh betul....









after eight pun after eight la...muka pasrah kan....








pastu dah kenyang..pergi sungai wang plak..mahu tukar screen proctector and mahu cari casing hp baru...sudah bosan dengan casing merah itu.....then mr bola ajak pergi dinner.... cik fa punya la tanya mahu makan mana...tapi tak nak jawab...dia suruh duduk diam-diam...ikut ja..









yeahhh...jauh betul mr bola bawak..samapi ke bali kitaorang...ahhah..tak la kitaorang ke BORA OMBAK AMPANG...ya..tempatnya sangat la cantik...sesuai la kalau nak buat candle light dinner ke...nak lepak-lepak suasana romantik...this is right place....decoration ala-ala bali...sangat cantik...









tadaa....makanan dah di depan mata...
nila fish steam
tempe bumbu bali crispy
asparagus fried woth galic & belacan...









so apa tunggu lagi...mahu makan ni...jemput ya semua...bismillahirahmanirahim...

7 comments:

Izyan Masri said...

SALMON FILLET NAMPAK SEDAP KEMAIN XD

cik fa said...

salmon tu boley la..
tp xbpa sdp la dear

fathiah said...

makanan dinner yg tampak enak sekali.. huhuhu :)

nur aisya humaira said...

waaa,bestnye tgk makanan..:)

MiYOKO SuKi said...

suka ngan ur pashmina....

bora ombak cam best je...kena try nnti.. :)

cik fa said...

dinner tu sdp dear..
sgt2 sdp

cik fa said...

nur aisya humaira : dinner tu yummy...

miyoko suki: tq dear...
bora ombak best lepak2.. cntik