Labels

Wednesday, April 27, 2011

jangan pandang-pandang...tapi CIK FA nak pandang jugak


yeahhhh.....finally cik fa tak payah nak pandang lectures notes lagi.....exam dah habis...rasa mau loncat tinggi-tinggi pastu jari nak touch awan...wow....bestnya...ambil awan tu pastu buat bentuk love..tanda hati suka exam dah habis....yeayyy...hiperbola la sangat kan....hidup sebagai student untuk exam insyallah sampai hari nih saja....kalau cik fa ada rezeki continue phd insyallah cik fa tak akan lepaskan..but untuk sekarang BIG NO NO k...mau kerja...mau kumpul duit....mau balas jasa my king and queen...pastu mau kawen....aceh....ayat gatal pulak di situ ye...kalau continue phd pun tak ada exam kan...itu cik fa loike so muchhhhhhhhhh....


untuk korang yang tak habis exam lagi : study jangan tak study...biarkan cik fa saja mahu enjoy malam nih sama itu dua dara pingitan....lisa surihani kah??tiz zakiah kah??siti nur haliza kah???uishhh..siti bukan dara pingitan lagi ya..sudah isteri orang...nantikan next entry k...






sekarang tak perlu nak pandang notes....cik fa mahu pandang kamu!!!ya..kamu yang sedang baca blog cik fa nih....tinggalkan link korang dkt comment untuk cik fa terjah kamu pulak ya...

No comments: