Labels

Thursday, April 21, 2011

cik hanim lagi teruja daripada orang pergi konsert justin biber

tadi petang keluar berwayang dengan si gadis...dah lama rasanya tak berwayang bertiga...so keterujaan cik fa sangat lebih..lagi teruja dari sapa yang pergi konsert justin bibir malam nih...so sorry cik fa bukan fan justin bibir ya...kitaorang tengak cerita senjakala...ok la...cerita dia agak takut la jugak...and cerita yang ada point...so okey la kalau rasa nak rasa seram sikit... lepas tu movie terus serbu SUSHI KING...






berbinau mata mahu pilih menu...semua rasa nak...tengok tu jari bam-bam si jiran dengan si roomate...tunjuk tu...tunjuk ni..macam nak semua...






tengok tu diorang...tak habis-habis lagi pilih...huhhhh...





so sambil tunggu makanan..apa lagi macam dekat kedai kopi la kitaorang bergosip...pot pet pot pet...tapi si roomate tu mata ke lain...nak bukti????tengok bawah






mata tu dok tengok ja sushi yang gerak-gerak atas belt tu....cik hanim tu tunggu salmon skin... tapi apa kan daya tak ada atas belt tu...bila cik fa kata...nak ke???order la...apa lagi..terus......






terus panggil waiter : nak tambah order-salmon skin piri piri satu!!!






tengok tu terus sengih sampai ke telinga bila dapat salmon skin tu....






tadaaaaaa.....makanan sudah sampai...bismillahirahmanirahim...jemput semua...






sekarang cik fa mahu minum yakult tadi....first time nih nak rasa yakult....jakun tak???hahha... yeayyy...yakult sedap sebab masam-masam....heheh...suka yakult...=)

5 comments:

anis said...

mcm kembar 3 la..:)
nk sama je muka..
paling anis suka tgk cik fa ni sbb muka cik fa x make up pun dh cntik..

anis said...

mcm kembar 3 la..:)
nk sama je muka..
paling anis suka tgk cik fa ni sbb muka cik fa x make up pun dh cntik..

Anonymous said...

http://www.jurnalhalal.com/2010/03/adakah-sushi-king-halal.html

sherah said...

kak fa dgn kak hanim ni sgt2 rapat kan? :)

cik fa said...

anis: biasa je la...diorg muka licin..cik fa nih byk scar la dear...

anonymous:tq 4 da info...cik fa tak perasan pun...tq so much...cik fa tak pergi dah..

sherah: a'a kitrg rpt...roomate and classmate