Labels

Saturday, April 23, 2011

cik fa kecewa

omg..omg....frust..frust...frust..apabila ustaz amirul sudah bertunang dengan bakal doktor Noor dayana...fuhhhh...apa kan daya..itu pilihan hatinya...sampai hati ustaz amirul meninggalkan cik fa sesorang...keperasantan betul la cik fa nih...lebih-lebih pulak feeling...aihh...tak ada la...nanti kang tak pasal-pasal mr bola marah....maaf ye mr bola...











wow...manisnya dua-dua...apa pun..congrats ya ustaz amirul...diorang akan bernikah pada 30 august nanti dekat mekah...ya allah bestnya...teringin cik fa nak ke sana...Mereka juga dijangka akan buat majlis resepsi pada 10 september dekat Pusat Konvensyen Shah Alam..mesti cantik kan nanti...sebba banyak sponser yang gah gitu....majlis pertunangan punya dekorasi pun cantik.. i loike....purple putih...huhu....nampak suci je kan...tak sabar tunggu majlis pernikahan diorang nanti...uishh...cik fa pulak yang lebih ya...

8 comments:

Inspirationalefeks said...

ohh kesian kena tinggl ... len kali cuba lagi k

cik fa said...

tula...kena try sam pulak nih

sherah said...

wow bestnye.and alhamdulillah tunang dia tak sexy langsung. :) dia pandang agama le ustad amirul ni :) dulu dia ade awek kan.sherah tak suke.yang ni lagi baik :) org yg baik utk org yg baik tak gitu>?

cik fa said...

betul tu sherah...
perempuan nih bertudung anf hopefully hati dia pun baik...
kita doakan ustaz amirul nih bahagian hingga akhir hayat..=)

Zara Hannan said...

adik zara frust giler dgr hero pujaan dye ni bertunang. hehe. tambah2 lagi bile tema diorang wana purple. sbb my sis suke purple, makin menjdi2 lak frustnye.. :D btway, baru first time jengok sini.. nice blog n sweet owner anyway.. :)

cik fa said...

hye adik zara..
tq dear..kamu pun sgt gojes...
tula cik fa lagi2 la frust..
kaler & pelamin diorg cntk banget kn??

Zara Hannan said...

mmg cantek.. tapi kalo pelamin diorang bertemakan merah lagi zara jeles n frust! hahha.

cik fa said...

ahah...zara minat merah eh??