Labels

Monday, April 25, 2011

cik fa dah ada LESEN KAWEN


korang masih ingat dengan entry INI???








yeah...finally....cik fa dan cik roomate dah dapat sijil kursus kawen....yeayyyyy...walaupun lambat dapat sijil nih sebab problem betul ajk yang uruskan kursus tu...sampai cik fa sms baru nak buat...ish..teruk betul.....allhamdulillah..hasil cik fa marah-marah dalam message tu pastu tanya banyak kali...baru la nak dapat sijil nih...susah ka nak type nama dekat sijil??? dah ada sijil nih macam dah ada lesen besar dah nak kawen kan...tapi dengan siapa...selepas lelaki pujaan hari sudah bertunang dengan orang lain KLIK....luluh hati cik fa...tapi menurut ISLAM tak baik ganggu tunang orang tau...lagipun ustaz amirul tu memang la lebih layak bersama dengan bakal doktor tu kan..nampak sepadan ja...kalau dengan cik fa bagaikan pinang tak dibelah ja kan...ish gedik betul cik fa..tu hanya angan-angan mat jenin ja...dont take it serious ok....hahah....sapa la yang nak kawen dengan cik fa nih kan...kalau ada pun mesti main-main ja....tetttttttt....FULLSTOP..

6 comments:

athirah said...

hahahha.... kita sama... dh dpt lesen... hehehe tp napa cik fa ny sijil jawi? ktorg x..

cik fa said...

ntah la..nih sijil drpd jais..
athirah sijil drpd mne eh??

sherah said...

hah boleh dah ni haha

cik fa said...

sherah: xboleh lg la...masak xpass lg

hentakbelipat said...

ok aku kene amek menatang ni jgk

cik fa said...

ya hentakbelipat...smua org skrg wajib amek kn...amek awl xpe..xrugi..sijil utk seumur hdup