Labels

Sunday, April 24, 2011

cik fa confuse




korang kenal dengan mamat dengan minah skema di atas??ala..yang kening gerak-gerak ikut muzik tu..uih... sambil cik fa tengah update nih..lagu iklan tu terngiang-ngiang pulak dekat telinga cik fa...aishh..rasa nak bergerak pulak kening macam iklan tu...hahah...tapi tak reti pun nak buat macam tu... so dah kasi hint sikit kat atas...mesti la entry nih nak cakap pasal cadbury kan..nih semua sebab malam tadi termimpi suruh si roomate belikan chocolate cadbury...tadi sambil online terjumpa nih...






what??chocolate creame egg??dekat malaysia tak ada kan???ka ada??cik fa tak pernah terjumpa pulak...tapi chocolate creame egg nih ada time easter kan...limited time la kot...






nih rupa dalam chocolate tu...fuhhhh...betul-betul macam half boiled egg kan...apa la rasanya tak??teringin cik fa nak rasa chocolate nih...tapi haram tak makan chocolate nih???sebab nih kan simbolik perayaan easter day orang kristian???sapa tau tolong jawab...

No comments: