Labels

Tuesday, March 29, 2011

satu tak best, lagi satu???



omg..omg..omg....sudah lama tak update blog nih kan..dah rasa dianak tirikan pulak...leganya minggu nih..maaf ya...kebizian melanda diri cik fa....so dua hari cik fa tengok 3 movie okeyh untuk releasekan segala kebizian yang ada...malam tadi temankan mr bola tengok merong... second time tengok agak bosan...first ja terkinja-kinja best tengok merong...tadi siang cik fa tengok dua movie






first tengok dot dot dot dalam botol tu....bosannya cerita tu...cerita tu maca tak lengkap and macam kurang something...scene pun pendek-pendek...tak puas cik fa tengok...even ada pengajaran...tapi still tak best...cerita nih buat macam lepaskan batuk di tepi tangga..wow..cik fa berperibahasa pulak...adakah itu dinamanya seni filem????mungkin la..sebab cik fa bukan orang seni..tak pandai menilai filem...k






ya...nasib world invasion dapat menghilang ketidakpuasaan cik fa tengok movie...world invasion sangat best...cik fa suka....rasa macam cik fa masuk ja dalam cerita tu perang dengan alien... superb cerita nih....fuhhh....dah ngantok la...cik fa nak pergi tido....esok nak pergi jalan-jalan lagi dengan si roomate...jom la kalau nak ikot...okey...nite all..

No comments: