Labels

Wednesday, March 16, 2011

mr bola demam oren

burpp....allhamdulillah..kekeyangnya makan POPEYE lagi...semalam masa keluar tengok HMM pun dah makan POPEYE...hari nih mr bola suruh temankan dia makan POPEYE pulak...so POPEYE terdekat adalah dekat mines...membaham POPEYE selama dua hari berturut-turut boleh membuatkan anda kembung macam belon udara panas...cakap pasal belon udara panas..jangan lupa ya weekend nanti dekat putrajaya...last year cik fa pergi...maybe dis year tak dah kot... kalau yang pergi..update-update la story ye....






muka budak yang memaksa cik fa temankan dia makan popeye....duduk...terus sambar coleslaw dengan mashed potato...mashed potato dengan coleslow popeyes sangat la yummy... cedap oooo...







dah licin coleslaw dengan mashed potato tu....time membaham ayam pulak...senyum macam kerang busuk..tak habis-habis suruh ambil gambar dia....






enough la ye dengan gambar mr bola tu...dalam hp cik da banyak lagi...tapi tak payah la..nanti kang loya pulak korang tengok gambar mr bola banyak dalam nih...kalau korang g popeye apa korang paling suka???cik fa paling suka benda dekat bawah nih...



yeah...biscuit popeye....sangat sedap kalau makan time panas pastu cicah dengan sos cili..perghhhhhhh....sedap gilo la....nih la favourite cik fa dekat popeye...





sorry ya korang gambar dekat ats nih keORENan...bukan sebab mr bola tu demam oren..tapi biasa la cik fa pakai handphone cap ayam yang tidak dapat menandingi lampu popeye yang bertemakan oren...so jadi la hasil gambar keorenan macam demam oren...uih...banyak betul oren dalam ayat cik fa...huh...



2 comments:

SyUhAdA said...

xpenah pon mkn kay popeye?bes ke?

cik fa said...

cik fa suka la dia punya biscuit..
pastu coleslow & mashed potato..
sedp...syuhada try la